BAŞKAN DİNÇER’DEN ‘KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ’ KAMPANYASINA TAM DESTEK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye Diyanet Vakfı’na vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Yardıma muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına destek veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar’ı makamında kabul ederek bağış makbuzunu imzaladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Türkiye Diyanet Vakfının başlattığı kampanyaya verdiği destekle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Türkiye Diyanet Vakfının 'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş' sloganı ile sürdürdüğü, Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu vesilesiyle yurt içi ve yurt dışındaki mağdur ve muhtaçlara ulaşarak, toplumsal dayanışmanın ve paylaşma ahlakının güzel örneklerini ortaya koymaktadır. Bu organizasyon ile sınırların paylaşmaya engel olmadığını, kardeşliğin sınır tanımadığını en güzel şekilde görmüş oluyoruz. En büyük zenginliğimiz birbirimizi sahiplenmek. Böylesine hayırlı bir kampanya için kurban bağışlamaktan mutluluk duyuyorum.’’ dedi.

Başkan Dinçer’in kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Veysel Işıldar ise, yaptığı bağıştan dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.