YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZA FERAH VE KONFORLU ORTAMLARDA KALİTELİ HİZMET SUNMAK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapımı hızla devam eden Yeni Belediye Hizmet Binası proje alanında incelemelerde bulundu.

Mevcut Belediye binasının şehrin ihtiyaçlarını karşılayamaması ve kullanım ömrünü tamamlaması sebebi ile yeni hizmet binası zaruri hale gelmişti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim beyannamesi içerisinde değerlendirdiği yeni belediye hizmet binası projesinde inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Şehrin büyüme potansiyeli de göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni belediye hizmet binası aynı zamanda konumu itibariyle ulaşımı kolay ve trafik yoğunluğunun yaşanmayacağı bir noktada yer alıyor. Vatandaşlara kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunmak için başlanılan yeni belediye binası projesinde demir işçiliği, betonarme işçiliği ve duvar örme çalışmalarına devam ediliyor.

Yeni belediye hizmet binası şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsaya inşa ediliyor. İki bloktan oluşan yeni hizmet binası 31 bin 816 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek. 4 katlı olarak inşa edilen projede her türlü detay düşünülürken, belediyeden hizmet almak isteyen vatandaşlar için proje alanında otoparklara ve yeşil alanlara yer verildi.

Vatandaşlara kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunmanın amaçlanarak başlanılan proje, şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsada inşa ediliyor. 4 Katlı olarak inşa edilen projede her türlü detay düşünüldü. Modern yapısı, otoparkı ve yeşil alanlarıyla beraber hizmet verecek olan yeni Belediye binasının Aksaray’ın gelecekteki yeni merkezlerinden biri olması ön görülüyor.

Yeni belediye hizmet binasında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer vatandaşlara kaliteli ve konforlu ortamlarda en kısa zamanda hizmet verilebilmesi adına 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak çalışma yürütüldüğünü söyledi.  Başkan Dinçer açıklamalarının devamında yeni Belediye binasının Aksaray’ın bugününe ve yarınına uzun yıllar hizmet edecek önemli projelerden biri olduğuna vurgu yaptı.