MUHAMMED EREN YILMAZ UNUTULMADI

KUPA EMİN ELLERDE

Aksaray Belediyespor’un 20 yıl aradan sonra şampiyonluk hasretine son vererek şehirde büyük sevince neden olan şampiyonluk kupası, dün Aksaray Belediyesi sosyal medya hesaplarından kupanın çalındığına dair paylaşımların yapılmasıyla şehirde soğuk duş etkisi yaptı.

Kısa sürede ülke gündemine oturan olay görsel ve yazılı basının yanında sosyal medyada da viral oldu. Olayın gerçekliği anlaşılamadan kullanıcılar birçok yorumda bulundu. Hatta öyle ki 68 Aksaray Belediyespor’un dışında büyük camialarda birbirlerine göndermelerde bulunarak çalınan kupa üzerinden birbirlerine karşılıklı atıfta bulundular.

ÇOK GEÇMEDEN KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

68 Aksaray Belediyespor’dan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi. “Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz Muhammed Eren Yılmaz'ın ismini tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık...

Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz” denildi.

ŞİMDİ GÖZLER GALATASARAY’DA

Tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden genç taraftar Muhammed Eren Yılmaz’ın anısına Galatasaray’a dostluk maçı teklif edildi. Türkiye gündemine bomba gibi düşen bu olayın ardından süper lig şampiyonu Galatasaray’ın nasıl cevap vereceği ise merak konusu oldu.