YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASININ İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; “YENİ BELEDİYE HİZMET BİNAMIZ MARKA ŞEHİR YOLCULUĞUMUZUN ÖNEMLİ SEMBOLLERİNDEN BİRİ OLACAK”

Aksaray Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan yeni belediye hizmet binasının inşaatı hızla devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana Aksaray’a değer katan çalışmalara imza atan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim vaatlerinden biri olan proje tamamlandığında Aksaray’a uzun yıllar hizmet edecek.

Şehrin büyüme potansiyeli de göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni belediye hizmet binası aynı zamanda konumu itibariyle ulaşımı kolay ve trafik yoğunluğunun yaşanmayacağı bir noktada yer alıyor. Vatandaşlara kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunmak için başlanılan proje yapılacak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasının ardından Aksaray’ın yeşil alan varlığına da katkı sağlayacak.

Yapımı hızla devam eden yeni belediye hizmet binası hakkında Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Modern ve çağa uygun yapısıyla Marka Şehir Aksaray yolculuğumuzun en önemli sembollerinden biri olan Yeni Belediye Binamızın yapım süreci hızla devam ediyor. Tamamlandığında hizmet kalitemizi artıracak, trafik yükünü hafifletecek şehrimizin düzenli büyümesine katkı sağlayacak bir işlevsellikle şehrin bugününe ve yarınlarına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Yeni belediye hizmet binası şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsaya inşa ediliyor. İki bloktan oluşan yeni hizmet binası 31 bin 816 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek. 4 katlı olarak inşa edilen projede her türlü detay düşünülürken, belediyeden hizmet almak isteyen vatandaşlar için proje alanında otoparklara ve yeşil alanlara yer verildi.

İnşaat çalışmaları hızla devam eden yeni belediye hizmet binası tamamlandığında modern mimarisi ve tasarımı ile Aksaray’a çok yakışacak.