AKSARAY BELEDİYESİ, ŞEHRİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi ekipleri Hürriyet Mahallesi 11. Bulvar üzerinde alt yapı çalışmasını tamamladıktan sonra Merkezden Sağlık Köyü istikametindeki yolun sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in yaklaşık 6 ay önce görevi devralmasıyla birlikte çalışmaların hız kazandığı Hürriyet Mahallesi Sağlık Köyü yolunda alt yapı ve üst yapı çalışmaları için ekipler koordineli çalışarak 5 ay gibi kısa bir sürede yolun alt ve üst yapısını büyük oranda tamamladı.

Aksaray Belediyesi ekipleri günün her saatinde vatandaşlara hizmet etmek amacıyla her alanda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer “Alt yapıdan üst yapıya her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belirlediğimiz program çerçevesinde mahallelerimizin eksikliklerini gideriyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaçlarını anında çözüme kavuşturuyoruz. Belediyemizin ekipleri özveri ile çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Hürriyet ana yolunu sıklıkla kullandıklarını söyleyen vatandaşlar, “Çalışmaların yerinde ve zamanında yapılmasından dolayı Belediye Başkanımız Evren Dinçer’ e ve Belediye personellerine teşekkür ediyoruz” dedi.