BAŞKAN DİNÇER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ESNAFLARIMIZ HER ZAMAN İSTİKRARDAN YANA OLMUŞTUR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için esnaflardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki meclis üyesi Yakup Kadri Perek ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Göreve geldiği günden bugüne esnafları sık sık ziyaret ederek şehre yönelik projeleri istişare eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin önemini esnaflara anlattı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Ak Parti hükümetleri döneminde Türkiye’de ve Aksaray’da yapılan projeleri esnaflara tek tek anlattı.

Aksaray’ın 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na her zaman olduğu gibi yine büyük bir destek verdiğinin altını çizen Başkan Dinçer; “Seçimler ikinci tura kalsa da Aksaraylıların desteğiyle 28 Mayıs’ta bu kez daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğimizden şüphem yok. Aksaray olarak bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Üreterek, istihdam sağlayarak şehrimizin gelişimine katkı sağlayan ve bizlere her zaman desteklerini sürdüren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.