AKSARAY BELEDİYESİ 2023 YILINDA DA 10 BİNLERCE BİTKİYİ TOPRAKLA BULUŞTURUYOR

BAŞKAN DİNÇER; "DAHA YEŞİL BİR AKSARAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte estetik güzelliği içinde yoğun bir şekilde çalışıyor.

Ağaçlandırma, peyzaj ve çiçeklendirme çalışmalarıyla kentin çehresini değiştiren Aksaray Belediyesi kente bahar havası yaşatıyor.

Aksaray Belediyesi park, bahçe, kavşak, meydan ve yol kenarlarını rengarenk çiçeklerle süslemeye devam ediyor. Yılın her dönemi Aksaray’ın birçok noktasını mevsimine özgü farklı türlerden binlerce mevsimlik çiçekle donatan Aksaray Belediyesi, cadde, sokak ve parklara baharın renkleriyle yeniden hayat veriyor. Rengarenk görüntüleriyle baharın coşkusunu yaşatan çiçekler görenlerin içini açıyor.

Caddeler, parklar, ana arterler ve parklar gibi şehrin önemli noktalarının farklı çiçek, süs bitkisi ve ağaçlarla donatıldığını söyleyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Aksaray’ımızın her yerinde gerek yeşillendirme gerekse çiçeklendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte parklarımıza, kavşaklarımıza diktiğimiz rengarenk çiçekler ayrı bir güzellik oluşturuyor. Vatandaşlarımız için elimizden geleni yapıyor yapmaya da devam edeceğiz” dedi.