BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER VE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN OSB’YE ZİYARET

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti Milletvekili adayları, İl Genel meclisi Başkanı ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri Aksaray Organize Sanayi Bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ak heyet OSB’ye gerçekleştirdiği ziyarette hem çalışmalar hakkında bilgiler aldı hem de 14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye destek istedi.

Ak parti heyeti Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ziyareti esnasında ilk olarak (OSB) müdürü Ali Bay’ı ve akabinde Atosoy İzobe Geri Dönüşüm firmasını ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kalabalık bir heyetle gerçekleşen ziyarete Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yanı sıra Ak Parti Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Sinan Özkan, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün ile Ak Parti İl yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aksaray Organize Sanayi bölgesinin Türkiye’nin en hızlı büyüyen Organize Sanayi bölgelerinden biri olduğuna işaret eden Başkan Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Bugün Milletvekili Adaylarımız ve Teşkilatımız ile birlikte Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ederek hem kolaylıklar dilemek hem de 14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Partimize destek istemek için bugün hem iş verenlerimiz hem de çalışanlarımızla bir araya geldik.

İçerisinde Türkiye’nin ve Dünyanın önemli markalarının yer aldığı binlerce insanımıza istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgemiz inşallah 14 Mayıs zaferi sonrasında hızlı büyümesini sürdürecek” dedi.