AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT DEMİRÖZ AKSARAY BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DEMİRÖZ; ‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BAŞARILI ÇALIŞMALARINA ŞAHİT OLUYORUZ’’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Aksaray Belediyesi hizmet binasında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Aksaray’a düzenlemiş olduğu ziyarette ilk olarak Aksaray Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde gençlerle buluşan Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, gençlere Türkiye gündemindeki konulara ilişkin bilgiler verdi.

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen gençlerle buluşma programında Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’e Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Sinan Özkan, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez ilçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve çok sayıda genç eşlik etti.

Gençlerin sorularına tek tek cevaplayan Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz gençlik buluşmalarının ardından Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’e ve beraberindeki misafirlerine Aksaray’da tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerini ilgi ile dinleyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Aksaray’da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in halkı merkeze alan projeler gerçekleştirdiğini söyledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Başarılar dileyen Genel Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’e teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.