KABRİSTANLIKLARDA VE ŞEHİTLİKTE ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’KABİR ZİYARETİNE GELEN VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ’’

Aksaray Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısı ile yakınlarının kabrini ziyarete giden vatandaşlara Ervah ve Bedir Muhtar Kabristanlığı girişinde dua kitabı dağıtıyor.

Aksaray Belediyesi’ne ait Ervah, Bedir Muhtar Kabristanlıklarında ve şehitlikte Ramazan Bayramı öncesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor. Yakınlarını kaybeden vatandaşlar ve şehit yakınları, arife günü mezarlığa gelerek dua ediyor. Aksaray Belediyesi ekipleri de kabristanlıkların girişinde vatandaşlara dua kitabı hediye ediyor

Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıkta oluşabilecek ziyaretçi yoğunluğunu ön görerek tedbirler alan Aksaray Belediyesi ekipleri, yenilikçi uygulamaları ile takdir topluyor. Aksaray Belediyesi ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyareti yapabilmelerini sağlamak için ücretsiz ulaşım imkanı sunuyor.