BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı. Bayramların paylaşma ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlar olduğunu belirten Başkan Dinçer, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Dinçer, mesajının devamında şunları kaydetti; “Manevi huzurla idrak ettiğimiz bir bütünün parçası olduğumuzu anlamamıza vesile olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın huzuru ve coşkusunu yaşıyoruz.

Bayramlar; mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir. Sofraların bereketlendiği, birlik ve beraberliğin arttığı, varlık sahibi olanların yokluk içinde olanları daha iyi anladığı bu maneviyat ayına gelecek yıl tekrar ulaşmayı temenni ediyorum.

Milletimizin en güzel hasletlerinden olan, yardım etmek, kim olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olmak anlayışıyla, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği ile bayram sevincimizi birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”