AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NURETTİN CANİKLİ, AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli,bir dizi programlara katılmak için geldiği Aksaray’da Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Canikli’nin Belediyeyi ziyareti sırasında Aksaray Valisi Ali Mantı, Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’de eşlik etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’ye Aksaray’a yapacağı projeler ve belediye hakkında önemli bilgiler aktardı.

Genel Başkan Yardımcısı Canikli, Aksaray belediye Başkanı Evren Dinçer’e görevinde başarılar diledi.

Başkan Evren Dinçer ise Genel Başkan Yardımcısı Canikli’ye Teşekkür ederek, belediyeyi ziyaretinin anısına tablo hediye etti.