AKSARAY BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN FARKINDALIK GEZİSİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’DEPREM BÖLGESİNİ GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İŞ HAYATINDA DAHA HASSAS DAVRANACAKTIR’’

Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesi’nde eğitim gören İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama öğrencileri ve Ön Lisans İnşaat Bölümü öğrencileri için deprem bölgesine teknik gezi düzenliyor.

Aksaray’da eğitim alanında birçok faaliyete ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi, deprem bölgesine düzenleyeceği teknik gezi ile üniversite öğrencilerinin deneyim elde etmesi sağlayacak. Belediye ekipleri, depremle ilgili mühendislere çalışma yaşamlarında nasıl bir tablo ile karşılaşabileceklerini deneyimleme imkanı sunacak.

Teknik geziye katılmak isteyen öğrenciler, 19 Mart Pazar gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Gezi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Aksaray Bilim Merkezinden ya da 0382 216 00 22 numaralı telefonlardan ulaşabilecekler.

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan teknik gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, teknik gezi ile öğrencilerde deprem farkında oluşturmak istediklerini söyledi. Başkan Dinçer, teknik gezi ile öğrencilerin deprem bölgesini görerek iş hayatlarında hassasiyet göstereceklerini ifade etti.