AKSARAY BİLİM MERKEZİNDE E-SPOR HEYECANI DEVAM EDİYOR

Gençlerin severek kullandığı Aksaray Bilim Merkezinde başlatılan liseler arası E – Spor turnuvasında heyecan devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesinde hayata geçirilen Bilim Merkezi’nde gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için her gün birbirinden farklı etkinlik düzenleniyor. Bilim Kamplarından atölye çalışmalarına, kültür sanat etkinliklerinden teknik ve teknolojik çalışmalara kadar gençlerin ilgisini çekebilecek ortamlar oluşturuluyor.

Her gün yüzlerce gencin ağırlandığı Aksaray Bilim Merkezinde geçtiğimiz haftalarda başlatılan E- Spor turnuvasının heyecanı sürüyor. 18 Farklı liseden oluşturulan takımların yarıştığı turnuvada 108 oyuncu kıyasıya yarışıyor. Oyuncuların el becerilerinin, görsel ve işitsel zekalarının geliştirildiği E- Spor turnuvasında takımlar halinde yarışılıyor.

E-Spor Turnuvasına katılan oyuncular Aksaray Bilim Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın rekabet dolu ve heyecanlı geçtiğini belirttiler. E- Spor Oyuncuları, bireysel olarak yapmaları zor olan turnuva için Aksaray Belediyesi’nin tüm imkanları sağladığını söylediler. Oyuncular Aksaray Bilim Merkezinde sağlanan imkanlardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.