TEMSİLCİMİZ 68 AKSARAY BELEDİYESPOR LİGDEKİ GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ’’

3.lig 3.gruptaki temsilcimiz şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerleyişini sürdürüyor. Siyah beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Ankara temsilcisi Çankaya FK takımını farklı geçerek (4-2) önemli bir üç puanı hanesine yazdırmış oldu.

Dağılgan stadyumunda dolu tribünler önünde oynanan müsabakaya temsilcimiz hızlı başladı. 21.Dakikada Sefa Aksoy ile skor üstünlüğünü ele geçiren 68 Aksarayspor 29. Dakikada farkı ikiye çıkartan golü Tahsin Hacımustafaoğlu ile buldu. İlk yarının bitimine kısa bir süre kala 44.dakika ve 45+4’de Konuk ekip bu gollere yanıt verince takımlar soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıya da taraftarının büyük desteğiyle baskılı başlayan siyah beyazlı temsilcimiz ikinci yarının santra vuruşunun sadece 3 dakika sonrasında 48.dakikada 68 Aksaray Belediyespor’da sahneye çıkan isim Hasan Gündoğdu takımını yeniden üstünlük sayısına ulaştırdı. Maç sonuna kadar iyi futbolunu sürdüren takımımız 82. Dakikada Yusuf Can Abay ile maçın skorunu tayin eden golü attı (4-2)

Tribünlerde taraftarı selamlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer maç sonrasında tyaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kulandı; “Ligin boyunun kısaldığı bu haftalarda her maçı final havasında oynuyoruz şükürler olsun iyi bir galibiyet serisi yakaladık. Çankaya FK şampiyonluk yolunda önemli rakiplerimizden biriydi. Bu maçı da kayıpsız geçmek bizi şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. Bu muhteşem taraftarımızla sezon sonunda bu şehre özlediğimiz şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.