AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE KADINLAR RAMAZAN AYINI DOLU DOLU GEÇİRECEK

Aksaray Belediyesi AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlara Ramazan ayı boyunca tefsir, mukabele, dini değerler eğitimi ve İslam’a dair söyleşi programları gerçekleştirecek.

Aksaray Belediyesi’ne bağlı 4 Ayrı Kadın Aktivite Merkezinde ve AKMEK merkezlerinde gerçekleşecek eğitim ve söyleşiler Aksaray İl Müftülüğü personeli ve Aksaray Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilecektir.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan programlar tefsir ve vaize programları pazartesi günü saat 09.00- 12.00 Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezlerinde ve Akmek merkezlerinde Salı Günü Küçükbölcek Nakkaş Hassas Kadın Aktivite Merkezlerinde ve Çarşamba günü de Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezlerinde yapılacak.

Dini değerler eğitimi ise saat 13.00 – 16.00’da pazartesi ve Salı günleri Akmek’te Çarşamba ve Perşembe günleri ise Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezlerinde düzenlenecek. İslam’a Dair Söyleşiler programı ise Perşembe günleri Küçükbölcek Kadın Aktivite merkezinde saat 14.00-15.00’da düzenlenecek. Cuma Günü ise Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezlerinde 12.00 – 13.00’da yapılacak.

Geçtiğimiz yıllarda kadınların yoğun ilgi gösterdiği mukabele programı ise hafta içi her gün saat 11.00-12.00’da Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde, Akmek merkezlerinde, Küçükbölcek Nakkaş Hassas Kadın Aktivite Merkezlerinde ve Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezlerinde yapılacak.

Kadınların ramazan ayını dolu dolu geçirmesi için AKMEK VE Kadın Aktivite Merkezlerinde birçok programlar düzenlediklerini belirten Aksaray Belediyesi yetkilileri tüm kadınları programlardan istifade etmeye davet etti.