8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE DEPREMZEDE KADINLAR UNUTULMADI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’DEPREMİN HAFIZALARDAKİ İZLERİNİ HEP BİRLİKTE SİLECEĞİZ’’

Aksaray Belediyesi, deprem bölgesinden tahliye edilerek KYK Yurtlarına yerleştirilen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Depremin yıkıcı etkilerini hafızalardan silmek için depremzedelerin yanında olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, depremzedeleri sık sık ziyaret ediyor. Aksaray Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Başkan Dinçer, yurtlarda kalan vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Aksaray Belediyesi ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile KYK Yurtlarında kalan vatandaşlara karanfil dağıttı.

Aksaray’a geldikleri günden bu yana Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen depremzedeler Başkan Dinçer’e ve ekiplerine teşekkür ettiler.