AKSARAY BELEDİYESİ MUHARREM AYI DOLAYISIYLA BİNLERCE VATANDAŞA AŞURE İKRAM ETTİ

“AŞURE PAYLAŞMAKTIR. PAYLAŞMAK BEREKETTİR”

Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.

Aksaray belediyesi Muharrem ayı münasebetiyle Cuma namazı sonrası vatandaşlara ikram etti.

Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer, Ulu cami önünde kurulan çadırda vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.

Ulu Cami önünde iki ayrı noktada yapılan aşure dağıtımına Başkan Evren Dinçer, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş, daire müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazının ardından başlayan aşure dağıtımına katılan belediye başkanı Evren Dinçer, kazan başına geçerek aşure dağıttı.

Başkan Dinçer, Etkinlik hakkında kısa bir açıklama yaptı. “Aşure paylaşmaktır. Paylaşmak berekettir” diyen Başkan Dinçer “Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. İkram ettiğimiz aşurelerin birliğimize vesile olması duasıyla aşure günümüz mübarek olsun” şeklinde konuşarak vatandaşların muharrem ayını kutladı.