DAHA GÜZEL BİR AKSARAY İÇİN YEŞİL SEFERBERLİK

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HER MEVSİMDE YEŞİL ALAN VARLIĞIMIZI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile şehir genelinde başlatılan yeşil alan varlığının artırılmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam ediliyor.

Belediye ekipleri; park, bahçe, orta refüj ve yeşil alanlarda ağaç dikme, çim ekme ve peyzaj gibi çalışmalar yaparak yaz aylarına yeşil bir şehir inşa etmeye gayret ediyor. 2022 yılında 200 binden fazla ağacı ve süs bitkisini toprakla buluşturan Belediye ekipleri, kış ve sonbahar aylarında da orta refüjlere uygun zemin oluşturularak çim ekimi gerçekleştiriyor.

Yaptığı çalışmayla cadde, park ve meydanların yeşil dokuya kavuşmasını sağlayan ekipler, bu hafta Zafer Mahallesinde bulunan parkta, Mithat Gürsoy Caddesindeki orta refüjlerde, Tacin Mahallesindeki orta refüjlerde, Hashas Mahallesinde bulunan yeşil alanlarda ve Şehit Yalçın Sevindi Sokaktaki orta refüjlerde çim ekme ve mevcut yeşil alanların bakımını gerçekleştirdi.