BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ÖĞRENCİ BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’SİZ YETER Kİ OKUYUN, ARAŞTIRIN, ÇALIŞIN’’

Belediye Başkanı Evren Dinçer, kitap konaklarında ders çalışan öğrencileri ziyaret etti.

Göreve geldiği günden beri vatandaşlarla biraraya gelmek için çeşitli etkinlikler düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap konaklarında ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor.

Aksaray Belediyesi’ne bağlı Nuri Yazıcı Kitap Konağı ve Paşacık Kitap konağı soğuk kış günlerinde öğrenciler için sıcak bir çalışma ortamı oluyor. Gençlerin kitap okuduğu ders çalıştığı ve araştırma yapma imkanı bulduğu kitap konakları özgün mimarisi ve imkanları ile sevilerek kullanılıyor.

Gençlerin bu yoğun çalışma temposunda onlara destek ve motivasyon sağlamak isteyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap konağında çalışma yapan öğrencileri ziyaret etti. Gençlere ikramlarda bulunan Başkan Dinçer öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

Ders çalışan öğrenciler M. Nuri Yazıcı kitap konağının ders çalışmak için uygun bir ortam olduğunu ifade ederek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.