BAŞKAN DİNÇER ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’PAZAR PAZARI ÖNÜNDE OLUŞAN TRAFİK YOĞUNLUĞUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer geçtiğimiz günlerde Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde başlatılan orta refüj düzenleme ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Aksaray Belediyesi şehir genelinde yeni yol yapım çalışmaları, yol açma çalışmaları sürerken şehrin önemli ana arterlerinden biri olan Alparslan Türkeş bulvarında yol genişletme çalışması başlattı. Şehrin yoğun olarak kullanılan Alparslan Türkeş Bulvarında, günün belirli saatlerinde yaşanan trafik yoğunluklarının önüne geçmek için düzenleme yapıldı. Bulvar boyunca Pazar kapalı semt pazarı önünden geçen güzergahta ve Fatih Millet Bahçesi güzergahındaki yol orta refüjde yapılan düzenleme ile genişletildi. Sıcak asfalt serimi yapılan yol 600 metre geliş 600 metre gidiş olmak üzere toplamda bin 200 metrelik yol toplamda 4 metre genişletildi.

Alparslan Türkeş Bulvarında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; “Şehrimizin önemli yol güzergahlarından biri olan Alparslan Türkeş bulvarında trafik yoğunluğunu azaltmak ve daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalar gerçekleştirdik.  Orta refüjleri daraltarak yolumuzu genişlettiğimizde trafik yoğunluklarını önleyeceğimizi öngörüyoruz. Şehrimiz için hayırlı olsun’’ dedi.