PARK İÇERİSİNDE DRİFT YAPILMASI TEPKİYLE KARŞILANDI

ONARIMI YENİ YAPILAN PARK BİLİNÇSİZ KİŞİLERCE ZARAR GÖRDÜ

Aksaray Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde yeşil alanlarını, oyun alanlarını, zeminini yenilediği Coğlaki Mahallesi 1229 no2lu sokaktaki parka kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.

Geçtiğimiz günlerde şehir genelindeki birçok parka verilen zararın ardından Belediye ekipleri harekete geçmiş bilinçsiz kişiler tarafından verilen zararlar giderilerek parklar oyun oynamaya ve dinlenmeye hazır hale getirilmişti.

Çeşitli kanallardan vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Belediye ekipleri, sabahın erken saatlerinde yeni bakımları yapılmış bir parkın yeşil alanında ve oyun alanlarında ATV adı verilen taşıtla zarar verildiğini tespit etti. Geçtiğimiz günlerde yeni çim ekimi yapılan parkın yeşil alanında drift yapılması parkın yeşil alanlarına zarar verdi.

Parklara ve kamu yararına yapılan alanlara verilen zarara karşı vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Aksaray Belediyesi ekipleri çocukların huzurla oynadığı yetişkinlerin severek kullandığı kamusal alanlara zarar verilmemesi hususunda uyarılarda bulundu.