ASTİM'DE YÜZLER GÜLÜYOR

BAŞKAN DİNÇER SANAYİ ESNAFINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ESNAFLARIMIZ MODERN VE KONFORLU ÇALIŞMA ORTAMINA KAVUŞTU’’

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 3 milyon metrekare alan üzerine yapılan 1620 adet dükkândan oluşan Türkiye’nin yeni nesil sanayi sitelerinden olan (ASTİM) yeni sanayi sitesine taşınmalar büyük oranda tamamlandı. Yoğun çalışması temposu içerisinde esnaf ziyaretlerini de sürdüren Başkan Dinçer Belediye meclis üyesi Yakup Ülger ile sanayi esnafına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında konuşan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Türkiye’de örnek sanayi siteleri arasında gösterilen sanayi sitemizi Allah’ın izniyle tamamlayarak esnafımızın hizmetine sunduk. Anahtar tesliminin ardından da esnafımızla sürekli görüşerek irtibat halinde olduk. Artık Son dokunuşları yapıyoruz taşınma işlemleri tam olarak tamamlandığında hem sanayi esnafımız hem de ziyaretçiler açısından çok kullanışlı olacak tekrar Aksaray’ımıza ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun” Dedi.

Öte yandan Aksaray Belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğü ekipleri Yeni Sanayi Sitesinde daha önce yaptıkları kavşak düzenlemeleri, yeni yol çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarının ardından ihtiyaç duyulan noktalara kaliteli, uzun ömürlü malzemelerden gece ve gündüz görülebilecek yön ve işaret levhalarını yerleştirerek site içerisindeki trafik akışının daha güvenli ve sağlıklı olmasına olanak sağladı.

Esnafların istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaflara bereketli kazançlar diledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yeni sanayi sitesine yaptığı ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirten esnaflar Başkan Dinçer’e ve beraberindeki heyete yemek ikramında bulundular.