BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÖĞRETMENLERİMİZ İLİM ORDUSUNUN KAHRAMANLARIDIR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı.

Göreve geldiği günden beri Aksaray’da eğitime destek amaçlı birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öğretmenlerle sık sık biraraya geldiklerini belirtti.

Öğretmenliğin kutsal meslekler arasında yer aldığını belirten Başkan Dinçer mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Öğretmenlerimiz verdikleri eğitimle ülkemizi bağımsız, özgür ve aydınlık bir toplum olarak muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaya çalışır. Bizlere düşen görev öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hatırlamak hatasına düşmeyerek, onlara gereken saygıyı ve değeri her zaman göstermek olmalıdır.

En zor şartlarda bile, Anadolu’nun her köşesine ulaşarak ışık olan, eğitmeyi ve öğretmeyi layıkıyla yerine getirmeye çalışan, çocuklarımızı özveri, sabır ve emekle yoğuran ve topluma hazırlayan, devlete, millete faydalı insanlar olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü yürekten kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.