AKSARAY’DA HAVA SPORLARI DAHA ÇOK GELİŞECEK

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Aksaray Temsilcisi Abdullah Kahraman, Aksaray Hava Sporları Derneği Rasim Gül Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu,Türkiye Hava Sporları Federasyonu Aksaray Temsilcisi Abdullah Kahraman ve  Aksaray Hava Sporları Derneği Rasim Gül  geçtiğimiz günlerde Aksaray Valiliği ve Aksaray belediyesi ev sahipliğinde Hasandağı’nda gerçekleşen Yamaç Paraşütü Süper Final Test Şampiyonası yarışmasının ardından Başkan Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yamaç Paraşütü Süper Final Test Şampiyonası ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, ‘’ Şehrimiz bulunduğu coğrafi konum itibari ile Hava Sporları konusunda gelişmeye açık bir bölgede yer alıyor. Şehrimizin bu özelliği sayesinde uluslararası birçok sportif organizasyona ev sahipliği yapabiliyoruz. Bizler şehrimizin her alanda gelişimi ve tanıtımı için bu tür organizasyonlara destek vermeye hazırız. Ayrıca Hasandağı’mızda gerçekleştirdiğimiz Yamaç Paraşütü Süper Final Test Şampiyonasında hayatını kaybeden sporcumuza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Aksaray Temsilcisi Abdullah Kahraman, Aksaray Hava Sporları Derneği Rasim Gül şampiyonaya verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.