YAPIMI TAMAMLANAN YOLLARIN ÇİZGİ BOYAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ’’

Aksaray Belediyesi vatandaşlara ve sürücülere güvenli ulaşım imkânı sunmak için yapımı tamamlanan yollarda yol çizgi boyama işlemlerini gerçekleştiriyor.

İnsan odaklı çalışmaları ile vatandaşların takdirini toplayan Aksaray Belediyesi, iklim şartlarının olanaklı hale gelmesi ile birlikte kent tarihinin en kapsamlı alt yapı ve asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Yolların yenilenmesini ve mevcut yolların onarılmasını gerçekleştirerek ulaşımı kolaylaştıran Belediye ekipleri, yolların güvenli hale gelmesi içinde yol çizgi boyama ve ‘Yayaya öncelik ver’ figürleri yerleştiriyor.

Şehir genelinde boyama çalışması yapan Belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde sıcak asfalt serimi gerçekleştirilen şehirlerarası otobüs terminali yolunda boyama çalışması yaparak yolun güvenli hale gelmesini sağladı. Terminal yolunda gerçekleştirilen yol boyama çalışmaları ile şeritler belirlenirken yaya geçitleri de belirlendi.

Aksaray Belediyesi’nin sürücüler ve yayalara güvenli ulaşım imkanı sunmak amacı ile gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliğidir açıklamalarında bulunda. Başkan Dinçer, asfalt çalışmaları tamamlanan tüm yollarda yol çizgi çalışması yapıldığını belirtti.