ÇOCUK ŞENLİĞİ İLK GÜNÜNDE YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM ORGANİZASYONLARIMIZDA OLDUĞU GİBİ ÇOCUK ŞENLİĞİMİZDE DOLU DOLU GEÇİYOR’’

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuk şenliğinin ilk günü Toki Genç Osman Parkında gerçekleştirildi.

Toki Genç Osman Parkını dolduran çocukları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yalnız bırakmadı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği şenlik saat 18.30’da başladı. Altan Show ile başlayan şenlikte TRT çocuğun sevimli karekterleri Limon ve Zeytin çocuk tiyatrosu çocukların ilgi odağı oldu. Çocukların gençlerin ve ailelerin doyasıya eğlendiği şenliğin ilk günü gecenin ilerleyen saatlerinde Yılmaz Çil Konseri sonlandırıldı.

Yoğun katılımın olduğu şenlikte katılımcılar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yıl boyunca sosyal ve kültürel birçok etkinlik yaptığını belirttiler. Katılımcılar toplumun her kesimine yönelik yapılan bu tür organizasyonlardan dolayı Başkan Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.

Şenlik alanında çocukların mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’şehrimizde vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için birbirinden farklı organizasyonlar düzenliyoruz. Geçtiğimiz aylarda çocuklarımız için Bilim Festivali, Çocuk festivali gibi etkinlikler yapmıştık. Bugünde çocuk şenliğinde çocuklarımızın doyasıya eğlenmelerini sağladık. Şenliğimize yoğun bir katılım oldu. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum.’’ Dedi.