ALT YAPI VE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN ATATÜRK BULVARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ATATÜRK BULVARINI GÖZ ALICI HALE GETİRDİK’’

Aksaray Belediyesi alt yapısı ve asfalt çalışması tamamlanan Atatürk Bulvarına estetik görünüm kazandırmak amacı ile peyzaj çalışması başlattı.

Şehrin en yoğun kullanılan caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir alt yapı ve asfalt çalışması yapıldı. Kanalizasyon hatlarından yağmur suyu şebekelerine, içme suyu şebeke hatlarından ızgaralara kadar hemen her konu ele alınarak yenileme ve iyileştirme çalışması yapılmıştı.

Alt yapısı sağlam temellere oturtulan caddenin yıpranan ve deforme olan yollarının zemini belediye ekiplerinde güçlendirildi. Güçlendirilen yolların sıcak asfaltla kaplanması yapıldı.

Vatandaşlara kesintisiz hizmet sunmayı p0lanlayan Belediye ekipleri Atatürk Bulvarında alt yapı ve asfalt serim çalışmalarının ardından peyzaj çalışmalarına başladı. Podima taşları ile süslenen orta refüj ışıklandırma çalışmaları ile göz alıcı hale getirildi.

Birbirinden renkli süs bitkileri ile yayalara ve sürücülere görsel şölen sunulan bulvara toplam 4 Bin 500 ağaçlar dikildi. Belediye ekipleri şehir genelinde yaptığı ağaçlandırma çalışmalarında olduğu gibi Atatürk Bulvarında da şehrin iklimine ve toprak yapısına uyum sağlayabilecek mazı, taflon ve gül gibi türlerle bulvarı donattı.

Atatürk Bulvarını şehre yakışır hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer bulvar boyunca yapılan çalışmalarla bulvarın göz alıcı hale geldiğini belirtti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin sorunlarına kalıcı çözümler ürettiklerini belirtti.