BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Valisi Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı Hanımefendi ev sahipliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuna katıldı.

Aksaray Polis Evinde düzenlenen resepsiyona Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Valisi Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı, Adli Yargı Komisyon Başkanı Seyfullah Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, şehit yakınları, gaziler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Başkan Dinçer, Vali Ali Mantı ile birlikte resepsiyona katılan misafirleri masalarında tek tek ziyaret ederek sohbet etti.