BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BAYRAMLAR PAYLAŞMANIN VE YARDIMLAŞMANIN EN AZAMİ YAŞANDIĞI GÜNLERDİR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Bayramların paylaşma ve yardımlaşma duygularının azami seviyede yaşandığını belirten Başkan Dinçer, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, özel bir yanı vardır. Toplumsal bütünlüğün ve kucaklaşmanın yaşandığı bayram günleri insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini dilerim. Başta aziz şehitlerimizin muhterem aileleri ve fedakar gazilerimiz olmak üzere  Aksaraylı hemşerilerimin, şehrimizde görev yapmakta olan kamu ve özel sektör çalışanlarının, kolluk görevlilerimizin ve basın mensuplarının Kurban Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.