CUMA KAPALI SEMT PAZARI İNŞAAT ALANI ŞEKİLLENDİ

BAŞKAN DİNÇER “PAZAR ANLAYIŞINA KONFOR VE KALİTE GETİRİYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatlarıyla mevcut pazar alanları iyileştirilerek daha kullanışlı ve konforlu hale getiriliyor. Vatandaşların ve pazar esnafının daha iyi koşullarda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla Aksaray Belediyesi, TOKİ Kapalı Semt Pazarı, Kurtuluş Semt Pazarı ve Perşembe Semt Pazarı’ndan sonra Cuma Kapalı Semt Pazarı’nı da yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediyesince projelendirilen Cuma Kapalı Semt Pazarı modern bir semt pazar alanına dönüşüyor. Hem vatandaşların hem de pazar esnafının iklim şartlarından etkilenmeden rahatlıkla alışveriş yapmalarına imkan sağlayacak Cuma Semt Pazarında çelik konstrüksiyon taşıyıcı kolonlar yerlerine monte edildi. Üstü kapatılarak kullanışlı hale gelmesi planlanan semt pazarında çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor.

Cuma Kapalı Semt Pazarı alanındaki çalışmalarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan bütün hizmetlerin temel amacının vatandaşların yaşam konforunu yükseltmek olduğunu aktardı.

Belediye Başkanı Dinçer konuşmasının devamında; “Şehrimiz için projeler üreterek geleceğe dönük faydalı adımlar atmaya devam ediyoruz. Çok yakında çalışmaları tamamlayıp hizmete sunacağımız projemiz ile mahalle sakinlerimiz ve pazar esnaflarımız, yaz ve kış aylarında hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini yapabilecekler. Cuma Semt Pazarı’mız yeni haliyle; Şifahane, Hasas, Nakkaş, Zafer ve çevre mahallerdeki hemşerilerimize nezih ortamda alışveriş imkânı sunacak.” ifadelerini kullandı.