KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı Başkanlık makamında karşılayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediyecilik konularında görüşme gerçekleştirdi. Aksaray’da yürütülen belediyecilik hizmetleri ve hayata geçirilen projeleri sıralayan Başkan Dinçer, her zaman istişareye önem verdiklerini dile getirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aksaray’daki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti ve başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Dinçer’i tebrik etti.

Başkan Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.