ZİRAAT ODASININ YENİ HİZMET BİNASININ TEMEL ATMA TÖRENİNDE KONUŞAN BAŞKAN EVREN DİNÇER, AKSARAY’IN TARIM ŞEHRİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

“AKSARAY TARIMDA YENİ ATILIMLARI YAPILDIĞI BİR ŞEHRİMİZ”

Aksaray Ziraat Odası yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Törene, Aksaray Valisi Ali Mantı, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, kamu kurum amirleri, STK Temsicileri ile çiftçiler ve davetliler katıldı.

Aksaray Valisi Ali Mantı törende yaptığı konuşmasında Tarım, Orman İl Müdürlüğü eski ek hizmet binası bahçesinde 2.000 metrekare alana yapılacak Ziraat Odası Başkanlığı yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı ve Ayhan Erel’de yaptıkları konuşmalarında temeli atılacak Ziraat Odası Hizmet binasının Aksaray’a ve oda üyesi çiftçilere hayırlı olması temennisinde bulundular.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’da yaptığı konuşmasında önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını Ziraat Odası olarak üreticinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı konuşmada “ Ziraat Odamız Aksaray’daki önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan bir tanesi. Çiftçiye ve üreticimize verilen desteğin bir göstergesi olarak yeni hizmet binasına Allah’ın izniyle taşınacak. Aksaray’ımızda 20 bine yakın ÇKS kayıtlı çiftçimiz bulunmakta. Aksaray’ımız bir tarım şehri. Tarımda yeni atılımların yeni uygulamaların yapıldığı bir şehrimiz. Bu bağlamda bu hizmet binası hem Aksaray’ımızın dışarıya görünen yüzü hem de içeride de yapılacak hizmetler açısından çok büyük önem arz ediyor. Ben bu vesileyle bu hizmet binasının yapımında emeği geçen herkese Teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetin Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Cemalettin Bal tarafından dua yapılarak Aksaray Ziraat Odası Yeni Hizmet Binasının temeli, Vali Ali Mantı, Milletvekilleri ve protokol üyelerinin katılımıyla atıldı.