ANINDA ÇÖZÜM EKİBİ İLE HIZLI VE KALİTELİ HİZMET VERİLİYOR

BAŞKAN DİNÇER; “VATANDAŞLARIMIZ TALEPLERİNİ İLETTİĞİ ANDA HAREKETE GEÇİYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile acil müdahale gerektiren hizmetleri yerinde tespit ederek sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak için kurulan “Anında Çözüm Ekibi” kaliteli hizmet anlayışından ödün vermiyor.  Anında çözüm ekibinin çalışmaları kapsamında belediyenin sorumluluk alanı içerisinde yer alan acil müdahale gereken noktalar tespit edilip kısa sürede çözülüyor.

Anında Çözüm Ekibi, günün her saatinde çalışma esasına bağlı olarak görev yapıyor. Belediyenin sorumluluk alanı içerisinde her türlü eksikliği ve acil müdahale gerektiren noktaların tespitini yapan Anında Çözüm Ekibi, çeşitli nedenlerle bozulan bordür taşlarının, andezit taşların, kilitli taşların yenilenmesini gerçekleştiriyor. Ayrıca şehir genelinde bozulan asfaltların onarımı da bu ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

Aksaray Belediyesine ait sosyal medya hesaplarından ve Çağrı Merkezi üzerinden gelenler talepler ile vatandaşların doğrudan ilettiği istekler doğrultusunda ihtiyaç noktalarının konum bilgisini ilgili birimlerle paylaşan Anında Çözüm Ekibi, yapılması gereken tüm çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıyor. Daha sonra hizmetlerin yapılmasıyla ilgili takip çalışması başlatıyor.

Anında Çözüm Ekibinin sahada gerçekleştirdiği çalışmalar ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer bu ekip ile vatandaşların istek ve taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Başkan Dinçer açıklamalarında vatandaşlara kaliteli hizmeti tam zamanında vermenin gayreti içerisinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti.