BAŞKAN DİNÇER, "DESTEK BİZDEN GAYRET, ÇABA VE BAŞARI SİZDEN"

AKSARAY BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TYT, AYT VE KPSS KURSLARI BAŞVURULARI BAŞLADI

"GÜÇ SENSİN, GELECEK SENSİN"

Aksaray Belediyesi AYT, TYT ve KPSS sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olmak için sınavlara hazırlık kursları başlatıyor.

Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde eğitimde fırsat eşitliği sunmak içim ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kurslar verilerek öğrencilerin hayal ettikleri başarıya ulaşmaları için destek olunmuştu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu dönemde de sınava hazırlanan öğrencilerin yanında olmak için AYT, TYT ve KPSS sınavına hazırlanan öğrenciler için kurs düzenleneceğinin müjdesini verdi.

Uzman eğitimciler rehberliğinde gerçekleştirilen eğitimlere katılmak isteyen öğrencilerin 07.03.2022- 11.03.2022 tarihleri arasında Aksaray Belediyesine ait resmî web sitesinde bulunan formu doldurarak Belediyeye bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim etmesi gerekiyor.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından eğitimlerin başlayacağı kurs programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada ücretsiz olarak verilen bu kurslar ile eğitimde fırsat eşitliği sunulduğuna dikkat çekti. Başkan Dinçer, Geçtiğimiz eğitim öğretim dönemindeki kurslar sayesinde birçok öğrencinin hayal ettiği başarıya ulaştığını belirtti. Tüm öğrencilere başarılar diledi.