AKADEMİSYENLERDEN BAKAN DİNÇER’E ZİYARET

Aksaray Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tahir Karaşahin, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Aksaray Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz, Veteriner Fakültesinin eğitim alanında her geçen yıl daha iyi bir ivme yakaladığını ifade etti.

Aksaray Belediyesi ile Veteriner Fakültesi işbirliğinde sokak hayvanları konusunda yürütülen proje hakkında Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Dekan Prof. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyip Dekan Prof. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz ve yardımcısına teşekkür etti.