HSK BAŞMÜFETTİŞİ ÖZEN VE CUMHURİYET BAŞSAVCISI CANSEVER’DEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başmüfettişi Selim Özen ile Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanlığına seçilen Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başmüfettişi Selim Özen ve Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever ziyaret sırasında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Dinçer bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başmüfettiş Selim Özen ile Başsavcı İbrahim Cansever’e teşekkür etti.