MAD PARFÜMERİ MAĞAZASI DUALARLA HİZMETE AÇILDI

BAŞKAN DİNÇER “ YENİ İŞYERİNİN SAHİBİNE VE AKSARAY’IMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Aksaray’da yeni açılan işyerleri zincirine yeni bir halka daha eklendi. Turizm Caddesi Minarecik sokakta Yeşim Acar’a ait MAD adlı parfümeri mağazası dualarla hizmete açıldı.

İşyerinin açılış törenine Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Başkan Yardımcısı Hıfsı Peker, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Sinan Akpınar ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı kısa konuşmada “Yeni açılan işyerimizin hem sahibine hem de Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim bol kazançlar nasip etsin” dedi.

Duaların ardından Başkan Evren Dinçer ve Yerel Yönetimler Başkanı Sinan Akpınar işyerinin kurdelesini birlikte keserek açılışını gerçekleştirdi.