KIZILAY KADIN KOLLARI BAŞKANI AYŞEN BENLİOĞLU’NDAN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray Kızılay Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ayşen Benlioğlu ve berberindeki Kızılay görevlisi Zeynep Şişman, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Kızılay Kadın Kolları Başkanı Ayşen Benlioğlu, Kızılay olarak Aksaray’da yürüttükleri faaliyet ve kampanyalardan bahsetti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kızılay’ın yardıma ihtiyaç duyulan her alanda üstlenmiş olduğu görev ve sorumluluk ile toplumsal dayanışmanın artmasına katkı sağladığını söyledi.

Başkan Dinçer, nezaket ziyaretinden dolayı Kızılay Kadın Kolları Başkanı Ayşen Benlioğlu ve beraberindeki Kızılay yetkilisi Zeynep Şişman’a teşekkür etti.