26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ DOÇ. DR. MUSTAFA SERDENGEÇTİ'DEN BAŞKAN DİNÇER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aksaray Ak Parti 26. Dönem milletvekilli Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti Belediye Başkanı Evren Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray Ak Parti 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Evren Dinçer için Çevre ve Şehircilik Bakanlığında görev yaptığı dönemde başarılı çalışmalara imza attığını ve Belediye Başkanı olarak da Aksaray’a faydalı olacağını ifade etti.

Başkan Dinçer Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin kendisine yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.