AKSARAY BELEDİYESİ AKILLI TAVŞAN MOMO MÜZİKALİNİ ÇOCUKLARLA BULUŞTURUYOR

Aksaray Belediyesi, TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi "Akıllı Tavşan Momo Şarkılı Orman Müzikali" çocuklarla buluşturuyor. Aksaray Belediyesi, kültürel etkinliklerine ara vermeden devam ederek çocuk müzikaliyle minik izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Akıllı Tavşan Momo ve arkadaşlarının Şarkılı Orman'da geçirdiği maceraların sahneleneceği müzikal, Aksaray Belediyesi Bilim Merkezi Konferans Salonu’nda izleyicisi ile buluşacak. 19 Şubat Cumartesi günü sahnelenecek müzikal, ilk seansı 11.00, ikinci seans 13.00 son seans ise 15.00 saatlerinde gerçekleşecek.

Çocukların aileleriyle gidebileceği Akıllı Tavşan Momo Şarkılı Orman Müzikali, minik izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Ücretsiz sahnelenecek oyuna tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.