AKSARAY BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

BAŞKAN DİNÇER; “YENİ ARAÇLARLA HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRIYORUZ”

Aksaray Belediyesi, vatandaşların taleplerinin hızlı ve etkili bir biçimde karşılanması için iş makinası sayısını artırdı.
Karla mücadelede, yol yapım çalışmalarında, alt yapı çalışmalarında ve yol açma gibi çalışmalarda son yılların en aktif hizmetini sunan Aksaray Belediyesi, yeni araç alımları yaparak gücüne güç kattı.
Geçtiğimiz günlerde son yılların en yüksek kar yağışını alan Aksaray’da Belediye ekipleri, belediyeye aite 11 kamyonet, 16 kepçe, 6 greyder ve 85 araçla karla mücadele çalışması yapmıştı. Belediyenin karla mücadele çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı. Yeni dönemde de çalışmaların daha hızlı ilerlemesi için yeni araçlar kazandırıldı.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına 4 adet bıçaklı kamyon ve 1 adet lastikli yükleyici alımı yapıldığını duyurdu.
Başkan Dinçer araç alımları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Gelişen ve büyüyen bir kent olarak ihtiyaçlar ve taleplerde artış gösteriyor. Belediye olarak şehrin her noktasında ekiplerimiz alt yapıdan üst yapıya birçok çalışma yapıyor. Bu çalışmalarda ekiplerimizin kaliteli, hızlı ve etkin bir performans sergilemesi için 4 bıçaklı kamyon ve 1 lastikli yükleyici araç alarak filomuza kazandırdık. Şehrimize hayırlı olsun.” Dedi.