AKSARAY BELEDİYESİ KAPALI ÇARŞI VE CİVARINDAKİ SOKAKLARI TAZYİKLİ SU İLE YIKADI

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kapalı Çarşı ve yakınındaki sokaklarda yıkama ve temizlik çalışması yaptı.

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kapalı Çarşı içerisinde ve yakınındaki sokaklarda tazyikli su ile yıkama ve temizlik yaptı.

Belediye ekipleri sabahın erken saatlerinde Kapalı Çarşı ve yakınındaki sokaklar da tazyikli su ile yıkayıp temizledi. Yapılan temizliğin ardından Kapalı Çarşı daha temiz bir görünüm kazandı.

Sabahın erken saatlerinde Aksaray Belediyesi ekiplerini gören vatandaşlar; “Aksaray Belediyesi çalışanlarının işlerini öz veriyle ve saat gözetmeksizin yapıyorlar Kapalı Çarşı’nın temizlenmesi için çalışan işçilerin nezdinde Belediye Başkanı Evren Dinçer’ e teşekkür ediyoruz.” Dedi.