BAŞKAN DİNÇER’DEN RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN’E ZİYARET

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’i ziyaret etti.

Altyapıdan üstyapıya, spordan turizme birçok alanda Aksaray’a kazandırılacak olan yeni projeler için Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ile bir araya geldi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’ e Aksaray’da hayata geçirdiği projeleri aktaran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray Belediyesi WEB TV başta olmak üzere Belediyeye bağlı basın yayın çalışmaları hakkında da bilgilendirdi.

Başkan Dinçer, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’ e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Başkan Dinçer’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.