BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Dinçer, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bütün bir İslam alemi olarak birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının en yoğun bir şekilde yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, birçok güzel duygunun birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Geçtiğimiz Ramazan Bayramlarında, anne ve babalarımıza, akrabalarımıza ve komşularımıza sılayı rahim yaparak gerçekleştirirdik. Fakat tüm dünyada ve ülkemizde devam eden Covid-19 salgını sürecinde toplu organizasyonlardan uzak durmaya gayret ediyoruz. Bu güzel gelenekleri de bu yıl tam olarak yine yaşayamıyoruz.

Bu konuda vatandaşlarımızın da bilinçli davranmasını istirham ediyoruz. Bu salgından kurtularak hep birlikte kutlayacağımız daha nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.

Bu duygular içerisinde, Aksaraylı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.