İLKBAHARIN GELİŞİ İLE BİRLİKTE KALDIRIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Aksaray Belediyesi vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunmak için kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Alt yapıdan üst yapıya kadar hizmetlerini her alanda sürdüren Aksaray Belediyesi, yaptığı çalışmalarla şehrin çehresini değiştiriyor. Belediye Ekipleri, yayalara ve sürücülere rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânı sunmak için Paşacık Mahallesinde kaldırım yenileme ve bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Paşacık Mahallesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde üzerine karo taşlarla kaldırım yapılıyor. Kaldırım çalışmalarında engellilerin de rahatlıkla kullanabilmeleri için engelli rampaları ve sarı çizgi kılavuzlarını da yerleştirmeyi ihmal etmiyor.

İlkbaharın gelişi ile birlikte başlatılan kaldırım çalışmaları ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Vatandaşlarımıza emniyetli bir şekilde ulaşım imkânı sunabilmek adına engelli standartlarına da uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kaynaklarımızı en etkin ve verimli şekilde kullanarak eksiklikleri gidermenin gayreti içerisinde çalışıyoruz.’’ Dedi.