BAŞKAN DİNÇER; ‘’ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN KURALLARA UYMAMIZ GEREKİR’’

Belediye Başkanı Evren Dinçer çarşı merkezinde faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında vatandaşlarla ve bölge esnafıyla sohbet eden Başkan Dinçer, esnaflara pandemi sürecinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Başkan Dinçer, Covid 19 salgını ile mücadele edilirken Belediyecilik hizmetlerinin ve vaat edilen projelerin hayata geçmesinde hiçbir aksama olmadan devam ettiğini esnaflara iletti. Hayata geçen projelerden ve yapım aşamasında olan projelerin son durumu hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, pandemi süreci sonrasında vatandaşların huzur ve güvenle kullanabilecekleri tesislerin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Esnaf ziyaretleri esnasında AK Parti Eski İl Başkanlarından M. Fatih Yıldırıcı’nın iş yerinde gelinen süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, ülke olarak salgın sürecinde zorlu bir dönemden geçildiğini belirtti. Belediye Başkanı Evren Dinçer Sağlık Bakanlığının Aksaray ile ilgili son açıkladığı salgın verilerinin değişmesi ve bazı kısıtlamaların kaldırılması için yerel yönetimler olarak çalışmalarının sürdüğünü aktardı.  Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlarında bu hususta sosyal mesafeye uymaları, maske kullanımı ve kişisel hijyen konularında hassas davranması gerektiğinin altını çizdi.

Esnaf ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu ifadeleri kullandı; “Temennimiz, inşallah salgının son bulması ve esnaflarımızın işlerindeki yoğunluğun artmasıdır. Esnafımıza sabrından, samimiyetinden ve çalışkanlığından dolayı teşekkür ederim. Onların da heyecanlı olduklarını gördük. Yeni sürecin daha sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde aşılması adına Aksaray Belediyesi olarak elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Çarşıda yüzlerin gülmesi bizlerinde yüzünü güldürür. Tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde bu süreci aşmayı temenni ediyorum” Dedi.