İL MÜFTÜSÜ GÜLLER'DEN BAŞKAN DİNÇER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e İdlib için başlatın yardım kampanyasına vermiş olduğu destek için teşekkür etti.

Aksaray İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi iş birliğinde başlatılan "Yolun İyilik Olsun" kampanyasına Belediye Başkanı Evren Dinçer 27 Ton Kömür ve 27 ton gıda maddesi göndererek destek olmuştu. Aksaray genelin başlatılan yardım kampanyası ile toplanan 14 tır yardım malzemesi Suriye'nin İdlib kentine uğurlandı.

"Yolun İyilik Olsun" kampanyasına Türkiye genelinde en yüksek oranda katılımı sağlayan illerden biri Aksaray oldu. Sivil Toplum kuruluşlarının kamu kurum ve kuruluşlarının ve vatandaşların yoğun katılımı ile yardım kampanyasında istenilen hedefe ulaşıldı.

Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller de kampanyaya destek veren Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılan kampanya ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimizde bu tür organizasyonların yapılması bizlere mutluluk veriyor. Bizde bu tür organizasyonlara destek vermeye her zaman hazırız öncülük eden İl Müftümüze ve Diyanet çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.