EĞİTİM BİR SEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN DİNÇER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aksaray Eğitim Bir Sen başkanı Murat Günaydın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer'i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eğitim Bir Sen başkanı Murat Günaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Evren Dinçer Eğitim Bir Sen Camiasının seçim öncesinde vermiş olduğu destekten ve yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.