BAŞKAN DİNÇER CAMİİ CEMAATİNE İKRAMLARDA BULUNDU

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Regaip Kandili vesilesi ile Ulu Camii önünde kandil simidi, çorba ve tatlı ikramlarında bulundu.

Kandillerde ve diğer özel günlerde yatsı namazı çıkışında ikramda bulunmayı gelenek haline getiren Aksaray Belediyesi Regaip Kandili dolayısı ile şehir merkezinde bulunan Ulu Cami’de, Somuncubaba Külliyesinde ve Müftülük camiinde kandil simidi, çorba ve tatlı dağıttı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ulu cami önünde yatsı namazının kılınmasının ardından cami cemaatine ve orada bulunan vatandaşlara kendi elleri ile ikramlarda bulundu.

Pandemi kuralları nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak kılınan namazın ardından yapılan ikramlar esnasında da salgına karşı hassasiyet korundu.

Ulu Cami Önünde cami cemaatine ikramlarda bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Regaip Kandili iyi ve güzel olana yönelme gecesidir. Bizlerde bu geceleri cami cemaatlerimizle ve vatandaşlarımızla geçirmeye gayret ediyoruz. Şehrimizin muhtelif noktalarında Belediyemizin imalatı olan ikramlarımızı cemaatimize ve orada bulunan vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini tebrik ediyorum.’’ Dedi.